Projecten

Op deze pagina vindt u mooie klussen die wij hebben mogen uitvoeren en waar we trots op zijn! Misschien ziet u iets wat u aanstaat en kunnen wij ook wat voor u betekenen! Neem dan gerust contact met ons op en wie weet maken wij binnenkort kennis.


Asophanging gereviseerd aan een Joskin kipper


Tectron 415 onderhoud + witlofbek

De afgelopen maanden kregen we de mooie opdracht om het onderhoud van deze aardappelrooier uit te mogen voeren. Ook hebben we samen met partners een opname gemaakt om met dezelfde rooier witlofpennen te kunnen rooien op een rijafstand van 6x50cm.


Trotste dealer van Agro-Bag!

Agro-Bag is dé oplossing om snel bigbags te lossen in elke kunstmeststrooier! Per 1 juni hebben we een demo beschikbaar. U kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor een demo. Voor verdere informatie verwijzen we u naar de website: www.agro-bag.dk of bekijk deze brochure.


Argribrink drukwisselsyteem

Op een Fendt 724 hebben we weer een Agribrink drukwisselsyteem mogen opbouwen.


Hydrauliekslangen vervangen

Op een vrachtwagen met haakarm opbouw hebben we de hydrauliekslangen mogen vervangen.


Fronttank

Een 2e fronttank van Fuel Proof is afgeleverd!


Tulpenbollenrooier

We hebben onderhoud uitgevoerd aan een tulpenbollenrooier bij ons in de werkplaats, zodat deze klaar staat voor het aankomende oogstseizoen.

  • Rijmotoren gereviseerd
  • Divers lagerwerk vervangen
  • Vijzel voorzien van nieuw basismateriaal en opgelast

Agribrink drukwisselsysteem

Bij ons in de werkplaats hebben we op een Claas Arion een Agribrink drukwisselsysteem opgebouwd met een compressorbumper.

  • Schroefcompressor met een capaciteit van 4500 liter per minuut
  • Van 0,6 bar naar 1,8 bar in minder dan 2 minuten!

Optische aardappelsorteerder

De afgelopen tijd hebben we meegewerkt aan de bouw van 6 optische aardappelsorteerders voor Flikweert Vision Technologies en deze op locatie geïnstalleerd! Door de nieuwe aardappelsorteerders gaat het sorteren een stuk sneller en draagt de machine bij aan arbeidsbesparing. Efficiënter en goedkoper.


Dieplader verbreden + oprijkleppen

Voor Maliepaard Bloembollen hebben we een dieplader verbreed en oprijkleppen gemaakt voor diverse transportwerkzaamheden.